“Wij werken niet voor applaus maar voor resultaat”

Disclaimer

Inhoud

De teksten op deze site zijn met grote zorg geschreven, maar het kan voorkomen dat er fouten/onjuistheden in staan of dat de informatie niet compleet is. Integritas-ASZ is niet verantwoordelijk voor eventuele incorrecte informatie of het niet goed functioneren van de website. Daarnaast aanvaardt Integritas-ASZ geen aansprakelijkheid voor schade die voortkomt uit het gebruik van informatie van de website.


E-mail

Integritas-ASZ garandeert alleen dat e-mails op werkdagen binnen 24 uur worden gelezen en/of worden beantwoord. De veiligheid van het e-mailverkeer kan niet volledig worden gegarandeerd door de hieraan verbonden veiligheidsrisico’s. Door zonder versleuteling of wachtwoordbeveiliging een e-mail te sturen aan Integritas-ASZ accepteer je dit risico.


Klikbare links op de website

Deze website kan klikbare links bevatten naar websites van derden. Integritas-ASZ heeft geen invloed op websites van derden en is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud van de websites van derden. Integritas-ASZ aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die voortkomt uit het gebruik van websites van derden.


Intellectuele eigendomsrechten

Alle publicaties, teksten en afbeeldingen zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Behalve voor persoonlijk en niet commercieel gebruik, mag niets uit deze publicaties, teksten of afbeeldingen op welke manier dan ook verveelvoudigd, gekopieerd of op een andere manier openbaar gemaakt worden, zonder dat Integritas-ASZ daar vooraf schriftelijke toestemming voor heeft gegeven. Sommige foto’s zijn door mijzelf gemaakt. Voor andere foto’s is toestemming gevraagd aan de maker van de foto, dit geldt ook voor eventuele personen op de foto. Aan die persoon is ook gevraagd of de foto gepubliceerd mag worden (op deze website).


Heb je vragen over de disclaimer? Stuur dan gerust een mailtje naar welkom@integritas-asz.nl of vul het contactformulier in.

Lees ook de Privacyverklaring
Versie: september 2018

× App mij je vraag