“Wij werken niet voor applaus maar voor resultaat”

Ons kantoor

Aangenaam! Ik ben Thérèse Beurskens – Van Oijen. Ik ben juriste arbeidsrecht en sociale zekerheid en eigenaresse van ‘Integritas-ASZ’. Ik ondersteun ondernemers bij alles kwesties omtrent personeel. Dat begint bijvoorbeeld bij het aannemen van personeel en het afscheid nemen van personeel. Wat kun je, wat mag je en hoe pak je dat aan? Ook gedurende het dienstverband komen er vaak veel vragen naar boven. Stel dat je werknemer helaas niet goed genoeg functioneert of ziek wordt? Wat dan? Ook particulieren kunnen bij mij terecht voor advies en hulp. Heb je problemen op je werk of met je uitkering en weet je niet precies wat je rechten zijn? Twijfel niet en neem contact op.

Ik vind het heel belangrijk dat mijn klanten weten wat ze aan me hebben. Ik ben praktisch ingesteld en wil dat de klant direct weet waaraan toe te zijn. Dat werkt het beste. Goede relaties en elkaar over en weer vertrouwen staat bij mij voorop. Duurzame binding. Ik sta graag voor je klaar!

Heb je mijn hulp nodig?

Ik help je verder. Stuur mij gerust een e-mail / app of bel me op. We bespreken dan wat ik voor je kan betekenen.

JA, IK WIL GRAAG EEN PERSOONLIJK GESPREK


Dominique Van Oijen – Beurskens

Aangenaam! Mijn naam is Dominique Van Oijen – Beurskens. Ik ben boekhoudster en winstadviseur voor kleine ondernemers en tevens eigenaresse van ‘Van Oijen Administraties & Advies’. De afgelopen jaren heb ik gewerkt aan de administraties van ongeveer honderd verschillende bedrijven.

Het viel me op hoe tijdrovend de administratie voor ondernemers is. Dat levert veel frustraties op en kost een hoop energie. Tijd is kostbaar voor een ondernemer. Vaak wordt je hier minimaal in begeleid. Dat kan anders vind ik. Door de administratie slimmer in te richten en automatisering in te zetten heb ik veel tijd kunnen besparen voor mijn klanten. Het voordeel: meer aandacht voor jou en je business. Mijn klanten werden er blij van.

Lijkt het je wat om met mij samen te werken?

Je kunt pas echt voor mij kiezen als je mij kent. En ik kan pas écht van waarde voor jou zijn als ik weet waar jij tegenaan loopt. Stuur me dan ook gerust een mail of bel me even op. We plannen dan een persoonlijk adviesgesprek in om samen te kijken naar je wensen en de mogelijkheden.

JA, IK WIL GRAAG EEN PERSOONLIJK ADVIESGESPREK


Onze klantbeloften

We hebben onze visie als kantoor uitgewerkt in 3 klantbeloften: persoonlijk, deskundig en betrouwbaar.

Persoonlijk

Kennis delen we graag face-to-face. In gewone-mensentaal vertellen we je duidelijk hoe je ervoor staat.

Deskundig

Wij zijn een full servicekantoor. We combineren juridische dienstverlening met boekhouding en belastingadvies.

Betrouwbaar

Gewoon open en eerlijk. To the point. Zo werken vinden we vanzelfsprekend.

× App mij je vraag