“Wij werken niet voor applaus maar voor resultaat”

Referenties

Al onze referenties staan op openbare platforms, omdat we de privacy van onze klanten echter zeer belangrijk vinden, hebben we besloten om deze zonder naam of foto te publiceren op onze website. De referenties zijn allemaal afkomstig van onze eigen klanten.

Vanuit mijn rol als personeelsadviseur heb ik regelmatig contact met Thérèse voor juridisch advies. Ook hebben we samen een project uitgevoerd. De samenwerking met Thérèse ervaar ik als zeer prettig. Thérèse is pragmatisch ingesteld en snapt direct de behoefte van de werkgever. Haar adviezen zijn helder en met focus op de praktische oplossing. De communicatie verloopt vlot en soepel en ze is zeer benaderbaar. Ik heb aan Integritas-ASZ een hele goede juridische sparringpartner en beveel haar zeker aan!

Thérèse is een superfijne juriste. Zij heeft mij in verschillende trajecten van een gedegen juridisch advies voorzien met oog voor de mens. Zij kan jou meenemen in de verschillende keuzes die je onderweg gaat maken en zij geeft je vervolgens aan wat de gevolgen van je keuze zijn. Zij geeft je een warm, begrepen gevoel waarbij het heel sterk is dat Thérèse je wijst op zowel het werknemers- als het werkgeversperspectief. Ik heb verschillende vrienden / kennissen die de contacten met, en adviezen van Thérèse als heel prettig hebben ervaren. Ook al woont Thérèse helemaal in het zuiden en ik in het prachtige oosten; Thérèse is gewoon mijn juriste!

Topadvies ontvangen van team Integritas-ASZ!

Ik ben nu 3 weken werkzaam bij mijn nieuwe werkgever. Het is nog nieuw, maar nu al de juiste stap! Ik kom hier tot mijn recht. Mijn krachten worden benut en mijn zwaktes met fatsoen en respect bejegend. Ik heb een tijdelijk contract met uitzicht op verlenging. Dank! Door jouw vertrouwen in mij en hulp heb ik mijn oude werkgever de rug toe gedraaid.

× App mij je vraag